TITÁN Ipari, Javító, Karbantartó és Szolgáltató Kft. 2005 márciusában alakult meg, azzal a céllal, hogy magas színvonalon szolgálja ki leendő üzleti partnereit.

A cégünk családi vállalkozás, mely 2005. március 07-én a Cementipari Gépjavító Kft-ből vált ki.

Az alapítás célja az volt, hogy a Titán Kft. a cementipari és mészművek gépészeti gyártó ill. javító csoportja legyen, de természetesen egyéb más gépészeti illetve javítási feladatokban is járatos. A dolgozói képzett szakemberek, jelentős hányada megalakulás előtt a Cementipari Gépjavító Kft dolgozója volt.

Széles körű kapcsolatainknak, alvállalkozóinknak köszönhetően nagyobb volumenű munkák teljes körű lebonyolítását is el tudjuk végezni.

Szakembergárdánk acélszerkezet gyártásban, szerelésben, karbantartási, hegesztési és lakatos munkálatokban több éves gyakorlattal rendelkeznek. Képzett, a technológia és gépszerelés területén hosszú ideje foglalkoztatott munkatársaink a legmagasabb minőségi és biztonsági igények figyelembevételével végzik tevékenységeiket az ipar legkülönbözőbb területein.

Referenciáink, szakmai felkészültségünk és szakembergárdánk alapján minden helyzetben optimális és szakszerű választ tudunk adni egy beruházói megkeresésre. Igyekszünk korrekt, mindkét felet megnyugtató, megfelelő garanciákat tartalmazó szerződéseket kötni partnereinkkel.